Kırıkkale 1 Şubesi

Teşkilat Eğitim Programımızın 2.sini de Tamamladık.

Kırıkkale Eğitim Bir Sen ailesi olarak Teşkilat Eğitimi Buluşmamızın 2.sini tamamladık. Eğitim Bir Sen Şube Başkanımız Yasin PEKUZ  ve Şube Yönetim Kurulu  Üyeleri ile birlikte okul temsilcilerimiz Teşkilat Eğitimi Programına katıldı.

Açılış konuşmasını; Kırıkkale Eğitim Bir Sen Şube Başkanımız Yasin PEKUZ yaptı. Konuşmasına "Yeni Zelanda 'da ibadet etmekte olan Müslümanlara yapılan terör saldırısını kınıyor, faillerini lanetliyoruz. 15 Mart 2019 tarihinde Yeni Zelanda da yapılan ırkçı saldırılar yürüğimizi sızlatmıştır. İbadet halindeki 50 müslümanın hayatını kaybetmesine neden olan saldırılarla büyük bir terör ve insanlık suçu işlenmiştir." dedi.

PEKUZ; "Irkçılık ve İslam karşıtlığının yeniğ bir örneği olarak yaşanan bu terör saldırılarında hayatını kaybedenlere Allah tan rahmet, ailelerine tüm müslümanlara başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi"

Şube Başkanımız Yasin PEKUZ "Türkiye'nin en büyük emek ve özgürlük hareketi olarak gücümöüze güç katmak ve yetkimizi pekiştirmek adına çalışmalar yapmayı sürdürüyoruz.Teşkilatımızı daha diri daha canlı tutabilmek, gücümüze güç katabilmek ve sesimizi duyurabilmek adına Teşkilat eğitimleri gerçekleştiriyoruz" dedi.

Program sonrası Şube Başkanımız Yasin PEKUZ katılımcılara  teşekkür ederek toplantı sona erdirildi.