Kırıkkale 1 Şubesi

YENİ BAŞKANIMIZ YASİN PEKUZ

 

 

        5.OLAĞAN GENEL KURULUMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK

    Kırıkkale Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubemizin 5. Olağan Genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Yaver Yalçın'ın girmediği seçimde oy kullanan 150 delegenin 149 unun oyunu alan Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubemizin Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan Yardımcısı Yasin PEKUZ Eğitim Bir Sen Kırıkkale 1 Nolu Şubemizin yeni başkanı oldu.

 

DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

        Katılımın yüksek olduğunu olağan Genel Kurulda, Yaver YALÇIN açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Yaver YALÇIN, bugüne kadar yürüttüğü Eğitim Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanlığında tekrar aday olmadığını iletirken bugüne kadar kendisine gösterilen desteklerden dolayı herkese teşekkür etti.

 

 

ADANMIŞLIK RUHU İLE

          Yeni Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Başkan Yasin PEKUZ ise yaptığı konuşmasında " Her eylem yeniden dirildir beni diyerek toplumu tepki vermeye harekete geçmeye ve haklarını arayamaya çağıran Mehmet Akif İnan ve bin yıllık medeniyetimizin havzasında beslenmiş bir grup arkadaşı tarafından 14 şubat 1992 tarihinde kurulan ve bu gün duruşu ufku ve vizyonuyla Türkiye'nin en saygın ve en büyük sivil toplum sendikamızın il yönetimine adanmışlık ruhu ile emek ve ömür dostlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

 

 

TEMEL ANLAYIŞIMIZ

       PEKUZ açıklamasının devamında ise " Tüm baskıcı ideolojilere darbelere zorlayıcı ve faydasız tüm uygulamalara karşı olduğumuz için ülkemizin en büyük emek hareketi olan Eğitim bir sen Kırıkkale 1 Nolu Şubemizin yönetimine adayız. Sendikamızın geleceğini şekillendirmek zirveden yeni ufuklara yolculuğunda hizmetkar olmak için bu yola çıkmış bulunuyoruz. Ya ordansın ya burdansın anlayışını bitirip herkesi bir eşit görerek hizmet sendikacılığı yapmak ve hiç kimsenin diline memleketine bakmamak temel anlayışımızdır'' dedi.

 

       

      Birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz seçim sonucunda Yaver Bey mevcut seçilen Başkan Yasin PEKUZ emeklerinden dolayı teşekkür ederek takdimde bulundu.

 

       

         Konuşmasının sonunda katılan tüm delegasyon ve üyelerimize teşekkür ederek 5. Olağan Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerini bitirdi.