Kırıkkale 1 Şubesi

"Ramazan CAN dan Sendikamıza Ziyaret"

“AK PARTİ MİLLETVEKİLİ RAMAZAN CAN’DAN SENDİKAMIZA ZİYARET”

 

       Ak Parti Kırıkkale Milletvekili 1.sıra adayı ve halen Ak Parti Kırıkkale Milletvekilimiz Ramazan CAN seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale Memur - Sen ve Memur - Sen e bağlı sendikalarımızı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ak Parti Kırıkkale milletvekili Ramazan CAN, 1 Kasım 2015 de yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri'nin geleceğin teminatı olan çocuklara emaneti sağlam teslim edebilmek için bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. Sadece milletvekilliğini kazanmak anlamında gelmediğini belirten CAN, "Sadece Hükümet olmak anlamında değil, Ülkemizin siyasi ve ekonomik olarak istikrar sağlaması için çok önemli bir seçim bu yüzden sizlerin desteklerini bekliyoruz" dedi.

 

     Memur - Sen ailesi olarak, Türkiye' de ciddi bir örgütlenme oluşturduklarını ve Kırıkkale de 8 binden fazla üyesi bulunduklarını ifade eden Kırıkkale Memur - Sen ve Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Oktay SÜMER, Bizim yerimiz yurdumuz belli o anlamda bir sıkıntımız yok ama bizde üzerimize düşen ne varsa sonuna kadar yapmak için buradayız. Bizler Ülke menfaatleri ve istikrar anlamında Ak Partinin sürekli olarak hem Kırıkkale de hem de Türkiye’ destekçileri olacaklarını dile getirdi.

 

        SÜMER; Nazik ziyaretlerinden dolayı sayın vekilimiz Ramazan CAN beye teşekkür etti. Çalışmalarında başarılar diledi. Kırıkkale de 3-0 olması için elimizden gelen bütün gayretlerimizle çalışacağımıza, kazanımların değersizleşmemesi için istikrarın sürmesi 1 yetmez 2 yetmez 3 yetmez Ak Partiye Türkiye de güç yetmez sloganı ile yolumuza devam edeceğiz şeklinde konuştu.