Kırıkkale 1 Şubesi

EĞİTİM BİR SEN DEN TÜFEKÇİ'YE ZİYARET

EĞİTİM BİR SEN DEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZE ZİYARET

           Eğitim Bir Sen Kırıkkale 1 Nolu Şube Başkanı Yasin PEKUZ ve Sendika Yönetim Kurulu ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf TÜFEKÇİ’ yi makamında ziyaret etti.

 

            Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir Sen Kırıkkale 1 Nolu Şube Başkanı  Yasin PEKUZ ve beraberindeki Sendika Yönetim Kurulu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf TÜFEKÇİ’ yi makamında ziyaret ederek Eğitim Öğretime olan samimi katkılarından dolayı tebrik etti, sendikal çalışmalarla ilgili bilgiler aktardılar.


           İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf TÜFEKÇİ’ den Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler alan Eğitim Bir Sen Kırıkkale 1 Nolu Şube Başkanı  Yasin PEKUZ, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün çalışmalarını takdir ettiklerini belirtti.

 

            Eğitim Bir Sen Kırıkkale 1 Nolu Şube Başkanı  Yasin PEKUZ “Eğitim kolunda hizmet eden sivil toplum kuruluşu olarak ilimizde olan projeleri ve çalışmaları yakından takip ediyor ve destekliyoruz” dedi. Sendika olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ve tüm eğitim paydaşları ile senkronize halinde olmayı çok önemsiyoruz. Bu düşünceyle, bizi kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf TÜFEKÇİ’ ye; Eğitim öğretime olan samimi katkılarından dolayı tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.” dedi